En Hu Ro
Termékek
PVC
 

A WYMAR ajtó- és ablakrendszer egy rendkívül széles választékú, csúcsminőségű technológiával készülő rendszerek összessége, mely a legmagasabb igényeknek is képes megfelelni: kiváló hang és hőszigetelés, nagy stabilitású és hosszú élettartam.

A WYMAR ablak- és ajtóprofilok nagy szín és formaválasztékban kaphatóak. Wymar logo Tessenderlo group logo A teljes WYMAR rendszer úgy lett kifejlesztve, hogy mindegyik ablakrendszere maximálisan kombinálható legyen a másikkal. Emiatt a tervezők és kivitelezők hatalmas előnyöket élvezhetnek a komplett WYMAR rendszerekkel kapcsolatba a klasszikustól az ultramodernig.

Az ablak- és ajtórendszerünk mellett kiegészítő rendszereket is kínálunk, mint a külső- és belső ablakpárkányok, függöny-, toló-, szúnyogháló, zsalugáter-rendszerek stb...

A WYMAR ablak- és ajtórendszerből gyártott nyílászárók a legjobb minőségben és a legkedvezőbb árfekvésben kaphatóak. Ezen kívül említést érdemel, hogy a WYMAR nyílászárók karbantartása könnyű és egyszerű.

Röviden szólva a WYMAR rendszer olyan átfogó termékskála, mellyel lehetőség van a nyílászárók komplett kivitelezésére A-tól Z-ig, csúcsminőségben és elérhető árakon; egy életre szóló kényelem...


Aranytölgy

Mahagóni

Nyílászárók nyitási lehetőségei:

 • Bukó-nyíló ablak - Felső-bukó ablakkal ellátott nyíló ablak
 • Fix ablak vízszintes osztással
 • Billenő ablaknyíló ablakkal kombinálva
 • Középen felnyíló, bukó-nyíló ablak
 • Íves, középen felnyíló álosztós ablak, alsó panellel
 • Szögsorolt szerkezetű ablak
 • 5 szögletű bukó-nyíló ablak és fix ablak kombinációja
 • ajtó és bukó-nyíló ablak kombinációja egy szerkezeten belül
 • toló- és emelőajtó télikertekhez
 • hajlított köríves ablak, felső bukórésszel
 • ajtó, íves, világítóablakkal
 • harmonikaajtó - két részből álló, különnyíló ajtó

Hosszú élettartam Az WYMAR nyílászárók UV sugárzásállók, a legszélsőségesebb időjárási viszonyok közepette sem színeződnek el. Az új fejlesztéseknek köszönhetően lényegesen tovább megtartják szép fényüket.

Variációgazdagság Az WYMAR műanyag nyílászárók megfelelnek a legkülönbözőbb felhasználói igényeknek: akár új építkezésről, felújításról, klasszikus vagy modern stílusú épületről van szó. A WYMAR profilkombináció lehetővé teszi a legkülönbözőbb ablaktípusok előállítását. A kiegészítő profilok nagy választékának köszönhetően minden beépítési mód egyedileg megtervezhető és kivitelezhető.

Szépség, sokszínűség, esztétika! Csak az Ön fantáziájától függ, hogy milyen nagyságú, színű, formájú nyílászárókkal látja el épülő házát. Kívánsága teljesítésének nincsenek határai, mivel az egyre szélesebb igényként jelentkező egyedi íves, alakos és bármilyen színű műanyag és alumínium nyílászáró gyártására is felkészültünk.

Hangszigetelés Valószínűleg Ön is gondolt már arra, mennyivel kiegyensúlyozottabb lenne az élete, ha nem zavarná nyugalmát az ablaka előtt elhaladó gépkocsik zaja. Nyílászáróink kiváló hangszigetelési tulajdonságainak köszönhetően erre a problémára is megoldást kínálnak.

Kiváló hőszigetelés A rosszul záródó ablakok szó szerint a ház gyenge pontjai. Meg kell birkózniuk a hőséggel és a hideggel, a benti és kinti nagy hőmérsékletkülönbséggel. A WYMAR rendszer nyílászárói a legszélsőségesebb időjárási viszonyok közepette is jól őrzik az épület belső hőmérsékletét. Megfelelő üvegezéssel a meleg-, illetve a hidegveszteség akár háromnegyede is elkerülhető. Ez nemcsak a pénztárcánkat, hanem a környezetet is kíméli.

Biztonság, betörésvédelem Nyugodtan ránk bízhatja magát, mert nyílászáróink tökéletes működését és betörésvédelmét a kiemelésgátlóval ellátott német gyártmányú Winkhaus vasalatrendszer biztosítja, mely számtalan nyitásmódot tesz lehetővé, és a téves működtetés ellen is védelmet nyújt.

Tűzvédelem A WYMAR - PVC- , HARTMANN- és GASTALDELLO - Alumínium- rendszerű ablakok hatásos megelőző tűzvédelmet nyújtanak. Tüzekben való aktív részvételük kizárt.

Szellőztetés Patakokban folyik a víz az emeleti szobák ablakairól? Penészesednek a falak? A helyiségekben keletkező pára nem megfelelő szellőztetés esetén a falazatok és az ablakok felületein csapódik le. Ezért minden eddigi és elkövetkező kliensünk figyelmét maximális odafigyelésre hívjuk fel: NAGYON FONTOS A RENDSZERES SZELLŐZTETÉS !


 
contact@wappal.ro © Copyright S.C. WAPPAL S.A. 2006 Látogatók száma : 8592