En Hu Ro
Termékek
Üveg
 

A modern építészet egyik domináns építőanyaga az üveg. Fizikai és optikai jellemzőinél fogva, mind hőtechnikai, mind esztétikai, de biztonságtechnikai szempontból is az építészeti megoldások soha nem látott változatosságát teszi lehetővé. Korunk emberének szabadság és magasabb életminőség iránti igényét hivatott kielégíteni a légies megjelenés, a külső és belső tér közötti átjárhatóság.

Sokan úgy gondolják, hogy a legnagyobb légszennyezést a gépjármũvek által kibocsátott káros anyag okozza.

Ezzel szemben a statisztikák újra és újra megerősítik, hogy a CO2-terhelés 80 százalékát fütőberendezések juttatják a légkörbe. Épp ezért az energiatakarékos ház, melynek egyik legjelentősebb eleme az üveg, korunk egyik legnagyobb kihívása. Országunk jelenlegi épületeit vizsgálva megállapíthatjuk, hogy ezen a területen van még mit bepótolnunk. Átfogó szemléletváltást követel az Európai Unióhoz való csatlakozásunk is.

A jogharmonizáció keretében az EU normák egy olyan takarékossági program bevezetését indokolják, melynek meghatározó tényezője lesz a minőségi üvegtermékek felhasználása, valamint a nyílászárók korszerũsítése.


 
contact@wappal.ro © Copyright S.C. WAPPAL S.A. 2006 Látogatók száma : 8592