En Hu Ro
Despre noi
 

Firma S.C. WAPPAL S.A. se află în domeniul tehnologiei de tâmplărie din PVC și aluminiu din anul 1994. Activitatea noastră se extinde după caz pe tot teritoriul României. Firma Wappal Suntem dispuși de a satisface comenzile de aproape orice volum, poate să fie chiar o singură ușă, ori chiar si tâmplărie pentru case de birouri. Furnizorii noștri dispun de diferite certificații de Calitate Europene (TÜV, ISO 9002, etc.)

Culoarea de bază a profilelor PVC este de culoarea albă, precum celor din aluminiu fiind de culoarea "natur-original". Se mai utilizează profilele vopsite din gama RAL atât pentru profilele din PVC cât și pentru profilele din aluminiu. Pentru tâmplăriile din PVC Wymar seria de cinci camere se utilizează feroneria Winkhaus importată din GERMANIA. Tâmplăriile din aluminiu sunt fabricate din profil grecesc BLK aluminium de înaltă calitate. Cel mai nou produs al nostru este ușa, fereastra fabricat din lemn masiv sau lemn masiv și aluminiu de tip Holz Schiller. Între produse mai puteți găsi ferestrele de mansardă Schindler, panele pentru uși Doora ... Totodată stăm la dispoziție fiecărui client privind valorificarea sticlelor si geamurilor termopane de diferite tipuri (GUARDIAN) importate din Orosháza-Ungaria.

Vor înțelege cel mai bine - la fel ca noi - cei care s-au angajat deja în diferite construcții. Deoarece - ca și dvs - planificăm-, apreciem-, precum am efectuat si antecalculații ore în șir.


Conform experienței noastre vă recomandăm importanța de a găsi parteneri pricepuți, de încredere fiind antreprenor în construcție sau chiar in alte domenii.
MOTO: "În orice împrejurări, în orice domeniu se necesită calitatea solidă pentru a crea familiei un cămin adevărat sau angajațiilor un mediu familiar."

În aceste împrejurări vă urăm să găsiți multă fericire în lucrarea Dvs. cea nouă.
 
contact@wappal.ro © Copyright S.C. WAPPAL S.A. 2006 Nr. vizitatorilor : 8595