En Hu Ro
Rólunk
 

A WAPPAL Rt 1994. óta foglalkozik nyílászárók gyártásával, forgalmazásával, és beépítésével. Tevékenységünk szinte az egész ország területére kiterjed. A Wappal cégBármilyen volumenû megrendelést teljesítünk, legyen akár az egy ajtó vagy egy egész irodaház nyílászáróinak elkészítése. Beszállítóink az Európai Minõségbiztosítási (ISO 9002) Szabványnak megfelelnek. A PVC profilok alapszíne fehér míg az alumínium natúr, de különbözõ, a RAL színskálának megfelelõ színekben is lehetõség van a kivitelezésre.

A Wymar 5 kamrás PVC nyílászárók a német Winkhaus rejtett vasalattal készülnek, míg az alumínium szerkezeteinket a BLK aluminium görög profilrenszereinkbõl állítjuk össze. Legújabb termékünk a kiváló minőségű, német Holz Schiller fa, alumínium-fa profilrendszereiből készített ajtók, ablakok. Termékkínálatunkban még megtalálhatóak a Schindler tetőtéri ablakok, a Doora bejárati ajtópanelek... Ezen kívül szívesen állunk minden kedves kliens és viszonteladó rendelkezésére az orosházi (Magyarország) különféle import üvegek (GUARDIAN) értékesítésével.

Az értheti meg legjobban Önöket, aki - hozzánk hasonlóan - maga is építkezett már. Hiszen mi is - akárcsak Önök - órák hosszat mérlegeltünk, tervezgettünk, és

persze számoltunk is. Ma már tudjuk, hogy egy építkezésnél az a legfontosabb, hogy az ember hozzáértõ, megbízható partnereket - építészt, építési vállalkozót, és iparosokat találjon, szeretnénk továbbadni Önöknek a WAPPAL RT. szakértõinek tanácsát: minden téren ügyeljen az értékálló minõségre, hiszen családjának épít új otthont, alkalmazottainak pedig, otthonos környezetet.

Ebben a szellemben kívánjuk Önöknek, hogy leljenek sok örömöt az új (ított) épületükben!

 
contact@wappal.ro © Copyright S.C. WAPPAL S.A. 2006 Látogatók száma : 8592